Német Design Díj a Hidromeknek

2019. december 09.

A Hidromek “Winner” elismerést kapott nemrég kifejlesztett HICON 7W, 100%-ban elektromos meghajtású gumikerekes kotrójával az egyik legnagyobb presztízsű szakmai szervezet és tudásközpont, a  Német Design Tanács (German Design Council) által szervezett versenyen.

A Hidromek azzal a céllal fejlesztette ki a gépet, hogy specializálódjon az elektromos meghajtású munkagépek területén. A HICON 7W kompakt méreteivel és zéró káros-anyag kibocsátásával kifejezetten jól használható városi környezetben. A gép hátuljára egy kijelző került felszerelésre, amely tájékoztató információkat szolgáltat a közlekedők, a forgalomban körülötte álló járművek számára a gép aktuális tevékenységéről. Ez az újítás a környezet-biztonsági rendszer ( “Environmental Safety System”).

A Hidromek  7W modellje először az idei bauma kiállításon volt látható. A cég, amely több, mint 40 éve van jelen az építőgép gyártás piacán, 18. alkalommal nyert rangos design díjat. Ugyanezen a versenyen 2017-ben a HMK 600 MG gréder kapott speciális elismerést, tavaly pedig a HMK 640 WL gumikerekes rakodóval ért el szintén “Winner” díjat.

Hidromek Sajtóközlemény, 2019.12.09.

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Kapcsolódó cikkek

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2020 ©