Nagyszabású kiállításra készülnek az építőgép forgalmazók

Az építőgép forgalmazók és bérbeadók a Covid okozta kihagyás után idén újra megtartják átfogó szakmai rendezvényüket. 

2024. február 21.

Az ÉBSZ (Építőgép-forgalmazók és Bérbeadók Szövetsége) 2024.február közepén tartotta szokásos évindító közgyűlését. Ezen a Szövetség tagvállalatai elfogadták és megszavazták, hogy a Covid okozta kihagyás után idén újra legyen a szakmának átfogó rendezvénye.

Kültéri gépbemutató (ÉBSZ Kiállítás 2017)

A  kiállítás, mely az ÉBSZ-GÉPSHOW nevet kapta, 2024. szeptember 26-28 között kerül megrendezésre a Tököli repülőtéren. A tagvállalatok az Elnökséget - azon belül is a marketing- és rendezvény munkacsoportot - biztosították részvételükről, támogatásukról. Március hónapban elkezdődik a nagyszabásúnak tervezett rendezvény hivatalos reklámkampánya, illetve a külső kiállítók jelentkezéseinek fogadása, melyről hamarosan  a szövetség weblapján is elérhető lesz bővebb tájékoztatás https://epitogepszovetseg.hu

ÉBSZ sajtóközlemény, fotók: László Panni

 

 

 

 

 

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


Lapunk ezúttal is megkérdezte az építőgép forgalmazó és gépkölcsönző szektorban működő nagyvállalatok vezetőit, hogyan értékelik az elmúlt évet és mit várnak 2024-től. 

A világ legjelentősebb építőipari gépkiállításai közül messze az INTERMAT az, amelyik a leghosszabb múltra tekint vissza.Előzetes körkép és gyártói információk. 

2024. évi várakozások az építőiparban. ÉVOSZ: a rendelésállományt és a cégek véleményét figyelembe véve az építőipar 2024-ben a termelés csökkenésére készül.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem Süti beállítások

Brand Content Kft. 2022 ©