Liebherr Roadshow 2018

2018. május 09.

Hazánkban 2018. május 12-én 9-17 óra között, Dunavarsányban, a Méhes kft kavicsbányájában lesz látható a bemutató, amelyen 19 építőipari gép vonul fel. A kiállítási darabok a földmozgatás, a kert-, és tájépítészet, valamint az ipari fa-, és fémhulladék rakodás, a hulladékgazdálkodás és kitermelés területén végzendő különböző tevékenységek során kerülnek bemutatásra. A Liebherr a vele sok éve együttműködő partnereivel, a Mercedes-Benz-zel és Trimble-lel közösen rendezi meg a RoadShow-t.

A Liebherr-kerekes rakodókat, a mobil- és lánctalpas munkagépeket, lánctalpas kotrógépeket, teleszkópos rakodókat, betonkeverő autókat, betonpumpákat, toronydarukat, tömörítő-, és fúró eszközöket és mobildarukat a most következő Liebherr-RoadShow alkalmával ismét le lehet tesztelni. A programot termékekből és felszerelésekből álló bemutatók, szimulátorok valamint izgalmas nyereményjátékok színesítik. Ezenkívül a Liebherr információt nyújt olyan szolgáltatásairól is, mint a daru-összeszerelés, keverőgép ellenőrzés, Full-Service-kínálat földmozgató gépekhez, valamint alkatrész-logisztika és Reman (vagyis felújító) -program a Liebherr alkatrészekhez, kiegészítőkhöz.

A RoadShow 2018 látogatói az építőipari gépek alkatrészeivel, kiegészítőivel kapcsolatban is tájékozódhatnak. Ide tartoznak a Liebherr-dieselmotorok, Liebherr-részecskeszűrők, Liebherr-olajak és kenőanyagok, GPS- és lézervezérlés vagy a LiDAT is, a Liebherr építőipari gépek részére tervezett adatközvetítő és helymeghatározó rendszere. Ezenkívül bemutatásra kerülnek a Liebherr-bérgéppark üzemeltetőinek széleskörű szolgáltatásai és a gyártó igencsak vonzó használtgép-kínálata is. Egyebek mellett a látogatók bepillantást nyerhetnek a Liebherr-nél folyó gyakornok-, és szakmunkásképzésbe is.

A Mercedes-Benz a Liebherr-RoadShow keretében bemutatja az építési munkálatokat szolgáló széleskörű termékpalettáját az Arocs, Atego, Unimog és FUSO Canter sorozatokkal. A Mercedes-Benz bemutatja az összes kerékképletét a 4x2-től a 8x8-ig, a billenő nyerges pótkocsival ellátott nyerges vontatók legkülönbözőbb variációit a billencsen át a konténerrakodóig, és valamennyi vezetőfülke-típusig.

A csúcspont a hozzáadható meghajtó, a „Hydraulic Auxiliary Drive“ – röviden HAD – ami kiegészítő vontatást helyez az Arocs első tengelyére, valamint a Mercedes-Benz Turbo-Retarder-Kupplung: ez az innovatív rendszer egy töltésszabályzós, hidrodinamikus kupplunggal egy elemben egyesíti a „kopásmentes indulás“ és „kopásmentes fékezés és tolatás“ funkciókat. Minden teherautó-sorozat és minden rendszer kipróbálható egy tesztvezetés során. A Mercedes-Benz programját a Transporter Range egészíti ki – az új X-osztály is megtekinthető a maga természetes valójában.

A Liebherr-RoadShow 2018 látogatói a Liebherr építőipari gépeivel együtt kipróbálhatják a Trimble ház GPS- és lézervezérlését valamint a Loadrite-Baggerwaagen-t is. A Trimble a Trimble Earthworks rendszerrel a gépvezérlés egy teljesen új generációját mutatja be egy Liebherr-munkagépen, melyet még ráadásul a dózereknél és a homlokrakodóknál jól bevált GCS900 egészít ki.

 

Forrás: Liebherr sajtóközlemény

 

 

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Kapcsolódó cikkek

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2020 ©