Élen a termékfejlesztésben

2018. április 03.

Az első törzscsuklós „Hoftrac” udvari rakodót közel 50 éve építette meg a Weidemann azzal a céllal, hogy kiváltsa, gépesítse a mezőgazdasági telepeken a nehéz fizikai munkát. A több évtizedes folyamatos fejlesztésnek köszönhetően az udvari rakodók univerzális gépekké váltak, szinte nélkülözhetetlenek az állattartó telepeken és a mezőgazdaságban.

A napi több órás munkavégzés – rakodás, almozás, etetés, takarítás, kitrágyázás – nagy része zárt térben történik. A kibocsátott káros anyagok egyaránt veszélyeztetik a dolgozók és az állatok egészségét. A Weidemann  által fejlesztett  „eHoftrac” elektromos rakodó megszünteti a dízelmotorok okozta emissziós környezeti terhelést és egyben a zajterhelést is.

Az innovatív elektromos hajtási rendszernek köszönhetően jelentősen javulnak a munkakörülmények és az állattartás feltételei. Az elektromos, károsanyag-mentes üzemeltetés a környezet aktív védelméhez is hozzájárul. Fejlett elektromos hajtási rendszerével egy akkumulátortöltéssel 4-5 óra munkavégzést tesz lehetővé, a tényleges munkaidőt tekintve.

A részlegesen lemerült akkumulátor is feltölthető, az elektromos rendszer élettartama nem csökken. A rakodógép rendkívül dinamikus teljesítmény leadásra képes, az optimális súlyelosztás és súlypont kedvezőbb stabilitást eredményez. A két elektromotorral a megszokott módon dolgozik a rakodógép. A kezelőszervek megegyeznek a dízel üzemű modellekkel, a kezelőnek így nem kell újratanulnia a gépet.

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Kapcsolódó cikkek

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2020 ©