Elkelt a 350 000. LiuGong homlokrakodó

A gyártó magyarországi képviselője 4 géppel érkezik az  ÉBSZ kiállításra

2017. szeptember 04.

Néhány héttel ezelőtt a gyártó képviselői ünnepélyes keretek között adták át új tulajdonosának a 350 000. darab LiuGong derékcsuklós homlokrakodót. A kínai vállalat első rakodógépét, a Z435-öt 1966-ban dobta a piacra. Az azóta eltelt több mint 50 év alatt a LiuGong teljes termékkínálatú építőgép gyártóvá vált, habár a legnagyobb darabszámban még most is a homlokrakodók kerülnek értékesítésre. Ebben a gépkategóriában 6 és 50 tonna közötti önsúllyal rendelkező berendezések találhatóak meg a vállalat palettáján.

A LiuGong idén mutatta be a szabadalommal védett vertikális emelésű gémmel szerelt homlokrakodóját, a VL70A-t, mely esetében egy 18 tonnás homlokrakodó a 24 tonnás társainak emelési kapacitásával rendelkezik (Természetesen mindezt egy 18 tonnás gép fogyasztásával társítva). Az idei év további újdonsága az impozáns méretű, 50 tonnás LiuGong 8128H homlokrakodó.

Információink szerint a gyártó magyarországi képviselője 4 géppel érkezik az ősszel megrendezésre kerülő ÉBSZ kiállításra. A 18 tonnás 856H homlokrakodót, a 22 tonnás 922E kotrógépet, a 4 tonnás 904D minikotrót, illetve a 3 tonnás 375B típusszámú csúszókormányzású rakodógépet mutatja be az importőr Best Machinery Kft.

 

 

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


Építőgép gyártók hazai pályán mutatják be legújabb termékeiket és szolgáltatásaikat a forgalmazóknak, a sajtónak.

Gréderek: amit ezekről a monstrumokról tudni kell. Csorba Kázmér kalauzolja az olvasót.

A lakáspiac és az építőipar első féléves teljesítménye az MNB és az ÉVOSZ adatai alapján.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem Süti beállítások

Brand Content Kft. 2022 ©