Megindult az abroncsgyártás a BKT-nál

A BKT indiai gumigyárai részben már termelnek és működik a disztribúció is.

2020. május 04.

A BKT Csoportban az off-highway abroncsok gyártása azután indult újra el, hogy a cég egyeztetett a területileg illetékes helyi kormányzatokkal, és megkapta tőlük a működési engedélyt. Helyreállt az ellátási lánc, újraindult a disztribúció és a vevőszolgálat. 

Ugyanakkor a cég számára a legfontosabb most a munkaerő biztonsága, a kockázatok minimalizálása. Ennek érdekében a gyártóhelyeken a következő intézkedéseket vezették be. A munkásoknak távolságot kell tartani egymástól: a munkahelyeket és munkaegységeket megfelelően elválasztják egymástól. Újraszervezték a műszakváltások időpontját a nagy tömegű érintkezések elkerülése érdekében. Minden műszak előtt mindenkinek kötelező orvosi vizsgálaton kell részt vennie. Szállásokat nyitottak a munkások számára, hogy elkerüljék a tömegközlekedés használatát. A csarnokokban testhőmérséklet mérő szenzorokat helyeztek el. Minden munkahelyen állandó orvosi ügyelet van. 

A fenti intézkedések bevezetése mellett a beszerzési szakemberek helyreállították az alapanyagokkal való ellátást, így a termelés gyorsan elindulhatott. A Mumbai (Bombay) cégközpont a kormányzati intézkedések bevezetése óta zárva tartott, de néhány vevőszolgálat és értékesítés támogató pont folyamatosan üzemelt.

Ugyanezek a módszerek a BKT Europe-nál is bevezetésre kerültek a logisztika, technikai támogatás, marketing, vevőszolgálat és az értékesítés támogatás területén. Az észak-olaszországi Seregno-ban működő üzem termelését nem lassították problémák. Jelenleg is folyamatos a kapcsolat az európai vásárlókkal és a munkatársak bármilyen szituációt lehető leghamarabb tudnak kezelni.

Balkrishna Industries Ltd. (BKT) sajtóközlemény

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


Idén 13. alkalommal szálltak versenybe építőipari gyártók, kivitelezők és kutatóintézetek a bauma Innovációs Díjért. Hogyan alakul az iparág jelene és jövője?  Erről olvashatnak.

Előtérben a háttéripar. Milyen folyamatok zajlottak le az utóbbi években és hogyan áll a magyar építőanyag-piac 2022 telén? Válaszol Szarka László, a MÉASZ elnöke.

Magyarországi lakáspiac 2022. Mekkorát fordult fél év alatt a világ?  A Nemzeti Bank elemzői mutatják be az idei folyamatokat.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2022 ©