bauma: a Wirtgen Csoport büszkeségei

Az idei évben a csoport az „Intelligens szinergiák és innováció” mottót választotta. Bemutatásra kerülnek a Wirtgen egymást kiegészítő termékei és eljárásai.

2019. április 08.

A mintegy 120 féle kiállított eszközt – köztük számos világújdonságot – felvonultató standon az anyavállalat John Deere és a Wirtgen első ízben mutatkozik be közös helyszínen. Hála a két vállalat egymást kiegészítő kínálatának, a felvonultatott termékek az ügyfelek által elérhető különféle megoldások igen széles skáláját fedik le.

A müncheni rendezvényre kilátogatóknak világpremierek és innovatív megoldások egész sorát lesz alkalmuk megtekinteni a Wirtgen által képviselt összes termékkategóriában – beleértve a hidegmarás, a hideg recycling eljárások, a talajstabilizáció, a betonburkolat-építés és a külszíni bányászat területét érintő költséghatékony prémium megoldásokat. A Vögele a Baumán mutatja be új zászlóshajóját, a SUPER 3000-3i típust, amely az SB 350 fix szélességű padnak köszönhetően akár 18 méteres szélességben is képes burkolatokat építeni. A SUPER 3000-3(i) – amely kétségkívül az idei Bauma egyik fénypontja – a Vögele finishereinek új zászlóshajója a vállalat nemrég piacra dobott Premium termékcsaládjából.

Vögele Super 3000-3i

Emellett az érdeklődők megismerkedhetnek a Classic sorozat finishereivel és a burkolatépítési folyamatok felügyeletére szolgáló WITOS eljárás újdonságaival is. A Hamm kiállításának középpontjában a „tömörítés jövője” áll majd, melynek keretében bemutatkoznak a HP család gumikerekes úthengerei, a forradalmi oszcillációs osztott palást, és még sok más termék aszfalthoz és talajtömörítéshez egyaránt. A mobil törő- és osztályozógépek szakértőjeként ismert Kleemann olyan innovatív zúzottkő-gyártási megoldásokkal lesz jelen, melyek lehetővé teszik az üzemeltetés környezetbarátabbá tételét. Az iparágban úttörő szerepet betöltő Bennighoven a Föld számos pontján üzemelő ECO aszfaltkeverőit állítja ki, de megtekinthetők lesznek a TBA mobil aszfaltkeverő-család modelljei is, melyek immár forrógáz-generátorral is felszerelhetők újrahasznosított adalékszerekhez. A vállalat keverői egytől egyig kitűnő példái a mobilitásnak, rugalmasságnak és a német minőségnek. Ezen túlmenően a Baumán a csoport kiállítását kiegészítik a John Deere termékpalettájához tartozó különféle építőgépek is.

Wirtgen 380 CRi

A Wirtgen által a 2019-es Baumán bemutatott világújdonságok közé tartozik az új W 380 CRi, amely a világ legfejlettebb és legnagyobb teljesítményű hidegrecycling-berendezése.

Nagy érdeklődésre tarthat számot a HP sorozat – gumikerekes úthengerek új generációja a Hamm-tól. Ugyanígy a MOBISCREEN MS 953 EVO osztályozóval kombinálva a Kleemann MOBICAT MC 120 Z PRO és MOBICONE MCO 11 PRO mobil törői páratlan teljesítményre képesek a kőbányászatban.

Kleemann MOBICAT MC 120 Z PRO

A Benninghoven új termékfilozófiája szellemében a keverőtorony-konfigurációk teljesen megújult kínálata válik elérhetővé, melynek célja a lehető legmagasabb termékminőség és a leghosszabb élettartam elérése, a rövid átfutási és szállítási idők megvalósítása, valamint a gyors és egyszerű szállíthatóság.

Megéri tehát meglátogatni a standot és megnézni a Csoport új termékeit, és az azokhoz kapcsolódó szolgáltatásokat.

Wirtgen Sajtóközlemény felhasználásával

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


A korábban jól ismert Doosan márkanevet januárban Develonra változtatta az új tulajdonos. Megnéztük, milyen munkagépek kerültek az új brand alatt a piacra. A képen a novemberben bejelentett új átrakó látható.

Az elmúlt fél évben az abroncsgyártók nem fukarkodtak új típusok és méretváltozatok bejelentésével, ezekből válogattunk. A képen a Michelin Crossgrip abroncsa látható.

Számos hazai fejlesztés könnyítheti meg az építőiparban vagy az építőanyag gyártásban dolgozó szakemberek dolgát. Az elmúlt néhány hónap ígéretes hazai fejlesztéseiről olvashatnak. A képen hőszigetelő üveghab látható.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2022 ©