Élen a termékfejlesztésben

2018. április 06.

Az Avant E6 elektromos hajtású univerzális minirakodó innovatív tulajdonsága a teljesen elektromos meghajtáshoz használt  Li-Ion akkumulátor technológia, amely  4-6 óra üzemidőt garantál egy töltéssel, függetlenül az esetleges hideg működési környezettől.  Az akkumulátor 1óra alatt gyorstöltéssel feltölthető, a gép 14,5 kWh teljesítményre képes. 

Az Avant E6 elektromos rakodógép egyben univerzális eszközhordozó is széles adapter választékának köszönhetően. Egy géppel nem csak a fő feladatok oldhatóak meg, pl. állattartó telepen a takarmányok, bálák mozgatása, trágya kitárolása;  de e mellet használható a telephely fenntartási munkáiban is: szárzúzás, fűnyírás, hótolás, sószórás, raklapvillás anyagmozgatás, gödörfúrás stb. Vagyis a korábbi dízel verziók multifunkcionális előnyét az E6 továbbvitte, így a mezőgazdasági állattartó telepek igen hasznos gépe.

Az Avant E6 Li-Ion akkumulátornak köszönhetően a gép már folyamatosan működik tartós üzemben is. Ebédszünetben egy órás gyorstöltés után a délután folyamán is tovább használható a gép, mely így egy teljes napot képes akár zord körülmények között is dolgozni. A gép megtartotta hidrosztatikus hajtásának előnyeit, melyek a korábbi dízel modelleket jól használhatóvá tették. Két villanymotort építettek be, az elsődleges 7,2kW-os teljesítményű a járószerkezet hajtását biztosítja, míg a másodlagos 2kW-os a gém-mozgásokat és a külső hidraulikát hajtja. Beépített akkumulátortöltővel rendelkezik, mely 220V-ról működik. A zéró emisszióval működő gép az állattartó telepeken történő beltéri és kültéri használatkor egyaránt megfelel a jövő humán és állategészségügyi követelményeinek.

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Kapcsolódó cikkek

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2018 ©