Construma 2019

2019-ben a megszokottnál korábban, április 3–7. között rendezi a Hungexpo a CONSTRUMA otthonteremtési kiállítást a Budapesti Vásárközpontban.

2019. április 01.

A CONSTRUMA az elmúlt években – részben a gazdasági körülmények változásának, részben a piaci igények hatására – komoly átalakuláson ment keresztül. A  legnagyobb magyarországi építőipari szakkiállítás mára komplex, több területet átfogó, a látogatók számára széles palettát kínáló, a jövő trendjeit megismertető otthonteremtési kiállítási csokorrá és szakmai fórummá vált, amely egy helyen, egy időben, ebben a formában egész Kelet-Közép-Európában egyedülálló. A kiállítás jelentőségét mutatja a közel 20 országból ékező csaknem 550 kiállító és az immár évek óta 45-50 ezres látogatói szám. A CONSTRUMA és a hozzá kapcsolódó kiállítások a Hungexpo Budapesti Vásárközpont mind az 5 pavilonját és a szabad területek nagy részét is magukba foglalják.

A Hungexpo minden évben nagy hangsúlyt fektet az építőiparban dolgozó szakemberek szakmai fejlődésre is. Ennek érdekében szakmai partnerei segítségével olyan konferenciákat és workshopokat kínál a látogatóknak, melyek a legújabb tendenciákról, a technológiai újdonságokról és aktuális szakmai kérdésekről szólnak. A szakmai napokon – a nagy sikerre tekintettel – ismét lesznek vezetett „túrák” olyan témákban, mint a nyílászárók, árnyékolók, tetők és tetőterek, falak és szigetelések, a megújuló energia és az új szabályozók, valamint a légtechnika. A kiállítás első három napja csak a szakmáé, a hétvége pedig – szokás szerint – a nagyközönségé. Tehát április 6-7-én, szombaton és vasárnap gyakorlati bemutatókkal, ingyenes tanácsadásokkal, a legújabb trendeket bemutató standokkal, akciókkal és finanszírozási megoldásokkal várja a CONSTRUMA a nagyközönséget.

A  kiállítás csokor részei a Hungarotherm, az OtthonDesign, Construma Kert, Magyar Design 2019, és a Zöld Bútor.

Hungexpo Sajtóközlemény

 

 

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


A korábban jól ismert Doosan márkanevet januárban Develonra változtatta az új tulajdonos. Megnéztük, milyen munkagépek kerültek az új brand alatt a piacra. A képen a novemberben bejelentett új átrakó látható.

Az elmúlt fél évben az abroncsgyártók nem fukarkodtak új típusok és méretváltozatok bejelentésével, ezekből válogattunk. A képen a Michelin Crossgrip abroncsa látható.

Számos hazai fejlesztés könnyítheti meg az építőiparban vagy az építőanyag gyártásban dolgozó szakemberek dolgát. Az elmúlt néhány hónap ígéretes hazai fejlesztéseiről olvashatnak. A képen hőszigetelő üveghab látható.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2022 ©